Skip to content

Со 30-годишно искуство, произведуваме мебел што го одразува вашиот животен стил

Fatina XXL“ е приватна производствена компанија со седиште во Гостивар, Северна Македонија од 1990 година.
 
Визија – Целта на компанијата е комбинирање на задоволството на клиентите со стилот на Fatina XXL. Ова искуство ќе создаде вкус кој е усогласен и единствено ваш.
Богатото минато и извонредната сегашност ја прават Фатина конкурентна на трговскиот пазар. Приказните за страст, посветеност и креативност во комбинација со корпоративна култура континуирано водеа кон иновации.
 
Мисија – Главната дејност на компанијата е најбезбедно и современо производство трговија на секаков вид мебел.
Уживајте во удобноста, сообразноста и квалитетот на луксузниот и модерен мебел FatinaXXL. Нудиме голем избор на мебел за вашата желба и имагинација. Сè што сте сонувале за луксузна, удобна, модерна куќа со европски трендови. Дизајнот на нашиот мебел се заснова на концептот на едноставност и удобност. Нашите дизајнери се во постојана комуникација со барањата на нашите клиенти само за да го дизајнираат вашето најдобро и најсоодветно решение за вашите соби и вашиот квалитетен дом. Нашиот главен фокус е на дизајнот заснован на финес, материјалот што го градиме мебелот и квалитетот во секој детал.

Нашиот мебел е подготвен со големо внимание од нашиот господар.

Ние правиме мебел по нарачка за вас од нашите дизајнери на ентериер.

Животните простори на вашата куќа ги планираме заедно со 3D слика.

Дали би сакале да направиме дизајни по нарачка за вас?

× Message Us!