Skip to content

Ајасофија Спална соба

AYASOFYA 4

Произведено од специјални ткаенини.

Нашите спални се многу достапни. Конкурентни цени на пазарот, погодни за секој потрошувачки џеб.
Купете модерен и луксузен мебел. Најголем избор на квалитетен мебел за сите ваши имагинации. Една од главните карактеристики на модерниот лесен луксузен мебел е дизајнот на декорација кој се заснова врз концептот на висок квалитет и едноставност. Пријатен, динамичен,современ и вечен дизајн! Дајте му карактер на вашиот дом со мебелот Fatina XXL.

Дали би сакале да направиме дизајни по нарачка за вас?

Macedonian

× Message Us!