Skip to content

Белиза Блуе дневна соба

BELIZA MAVI3

Произведено од специјални ткаенини.

Со својот разновиден дизајн и метални детали за ногалки, фотелјата Белиза Блуе ќе биде најелегантниот дел од вашиот дом.

Нашиот квалитет е гаранција за вашиот вкус. Вашето задоволство е мотивот за нашиот успех.

Дали би сакале да направиме дизајни по нарачка за вас?

Macedonian

× Message Us!