Skip to content

Верона Честерфилд Дневна соба

Произведено од специјални ткаенини.

Некои од каучите што ги имаме се со механизам и истите можат да се користат и за спиење.
Fatina XXL ги користи најновите трендови и највисок квалитет на работа и најнови и најсофистицирани технологии. Ние се грижиме за вашата желба и квалитет.

Дали би сакале да направиме дизајни по нарачка за вас?

Macedonian

× Message Us!