Skip to content

Копенхаг Трпезарија

Произведено од специјални ткаенини.

Дали сте размислувале за трпезариската маса и столовите во вашиот дом? Ако имате ресторан или бар и сè уште се двоумите за столчињата што ви се потребни? Посетете не во нашите простории во Гостивар.

Нашиот квалитет е гаранција за вашиот вкус. Вашето задоволство е мотивот за нашиот успех.

Дали би сакале да направиме дизајни по нарачка за вас?

Macedonian

× Message Us!