Skip to content

Петек Крем Дневна соба

PETEK KREM1

Произведено од специјални ткаенини.

Специјалниот дизајн и квалитетните ткаенини ја надополнуваат удобноста на комплетот за софи Петек Крем.

Нашиот мебел изложен во нашите дневни соби е дизајниран за модерни домови

Дали би сакале да направиме дизајни по нарачка за вас?

Macedonian

× Message Us!