Skip to content

Daybed

20.00.001

Произведено од ткаенини од специјална серија. Ве заштитува од 100% памук

Во нашите салони можете да изберете и по ваша желба и нарачка. Како што вие и вашето дете сака. Детските соби освен разновидни бои имаат и различен дизајн на автомобили според вкусот на вашите деца. Собите се по вкус на вашите девојки и момчиња исто како и секој современ тренд.
Нашиот мебел изложен во нашите дневни соби е дизајниран за модерни домови

Дали би сакале да направиме дизајни по нарачка за вас?

Macedonian

× Message Us!