Gold Flex

Произведено од специјални ткаенини.

Можете исто така да го нарачате душекот според вашите пригодни барања.
Fatina XXL ги користи најновите трендови и највисок квалитет на работа и најнови и најсофистицирани технологии. Ние се грижиме за вашата желба и квалитет.

Дали би сакале да направиме дизајни по нарачка за вас?

Macedonian