Skip to content

Mocha

20.30.080

Произведено од ткаенини од специјална серија. Ве заштитува од 100% памук

Со својата тема доминирана од природата, која модерното време никогаш не може да ни ја одземе без разлика колку далеку оди технологијата.

Со својата тема доминирана од природата, која модерното време никогаш не може да ни ја одземе, без разлика колку далеку оди технологијата, детската соба Мока ја носи исцелителната и релаксирачката моќ на природата во детските соби.

Fatina XXL ги користи најновите трендови и највисок квалитет на работа и најнови и најсофистицирани технологии. Ние се грижиме за вашата желба и квалитет.

Дали би сакале да направиме дизајни по нарачка за вас?

Macedonian

× Message Us!