Skip to content

Modera

20.50.025

Произведено од специјални ткаенини.

Спална соба за вашите деца. Со цртежи, за новороденчиња, со различен дизајн, прилагодено според големината на вашите детски соби. Дали за девојчиња или момчиња со различни бои според секој вкус и барање. Fatina XXL ги поседува и најновите трендови на чилек соби увезени директно од Турција по ваша желба и барање. Обезбедете им на вашите деца соба како нивните врсници насекаде во светот. Најновите трендови и нивната желба. Уживајте во остварувањето на желбата на вашите деца.
Нашиот квалитет е гаранција за вашиот вкус. Вашето задоволство е мотивот за нашиот успех.

Дали би сакале да направиме дизајни по нарачка за вас?

Macedonian

× Message Us!