Set Hero

Произведено од специјални ткаенини.

Во нашиот салон можете да најдете ортопедски душек по стандардна големина. Нашиот салон има и мемориски душек кој ја препознава вашата соодветност врз основа на однапред одредени барања.
Fatina XXL ги користи најновите трендови и највисок квалитет на работа и најнови и најсофистицирани технологии. Ние се грижиме за вашата желба и квалитет.

Дали би сакале да направиме дизајни по нарачка за вас?

Macedonian