Skip to content

Beliza Blue Dhoma e Ndenjes

BELIZA MAVI3

Prodhuar nga Pëlhura Speciale.

Me dizajnin e saktë gjerë dhe detajet e këmbëve metalike, kolltuku Beliza blue do të jetë pjesa më elegante e shtëpisë tuaj.
Cilësia jonë është garanci e shijes tuaj. Kënaqësia juaj është motiv për suksesin tonë.

Dëshironi që ne të bëjmë dizajne me porosi për ju?

Albanian

× Message Us!