Skip to content

Daybed

20.00.001

Prodhuar nga pëlhura të serive speciale. Ju mbron nga 100% pambuk

Në sallonet tona ju gjithashtu mund të zgjidhni sipas dëshirës dhe porosisë tuaj. Ashtu si ju kërkoni apo fëmiu juaj preferon.Dhomat e fëmijëve përpos me ngjyra të lloj-llojshme janë edhe me dizanje të veturave të ndryshme sipas shijes së femijëve tuaj. Dhomat janë për shije të vajzave dhe djemve tuaj ashtu siç do trend bashkëkohorë.
Mobiljet tona të ekspozuara në sallonet tona janë të parapara për shtëpi modern.

Dëshironi që ne të bëjmë dizajne me porosi për ju?

Albanian

× Message Us!