Skip to content

Kopenhag Dhoma e ngrënies

Prodhuar nga Pëlhura Speciale.

Keni menduar për tavolinën e ngrënies dhe karriget në shtëpinë tuaj? Nëse keni restorant apo local dhe akoma më dysheni për karriget që ju duhen? Na vizitoni neve në lokalet tona në Gostivar.
Cilësia jonë është garanci e shijes tuaj. Kënaqësia juaj është motiv për suksesin tonë.

Dëshironi që ne të bëjmë dizajne me porosi për ju?

Albanian

× Message Us!