Skip to content

Modera

20.50.025

Prodhuar nga pëlhura të serive speciale. Ju mbron nga 100% pambuk

Dhoma gjumi për fëmijët tuaj. Me vizatime, për të posalindur, me dizajne të ndryshme, me porosi sipas madhësisë së dhomave të fëmijëve tuaj. Qoftë për vajza apo djem me ngjyra të ndryshme sipas çdo shije dhe kërkese. FatinaXXL posedon edhe me trended më të reja të dhomave çilek të importuara direct nga Turqia sipas dëshirës dhe kërkesës tuaj. Mundësoni fëmijëve tuaj dhomë si bashkëmoshatarët e tyre kudo nëpër botë. Të trendeve më të fundit dhe dëshirës së tyre. Gëzoni fëmijët tuaj duke bërë dëshirën e tyre realitet.
Cilësia jonë është garanci e shijes tuaj. Kënaqësia juaj është motiv për suksesin tonë.

Dëshironi që ne të bëjmë dizajne me porosi për ju?

Albanian

× Message Us!