Skip to content

Sao Paulo Komodë TV

Salloni I mobiljeve Fatina XXL posedon edhe me komoda të shijeve dhe madhësive të ndryshme për TV, korridor, komoda muri apo për libra.
Mobiljet tona të ekspozuara në sallonet tona janë të parapara për shtëpi modern.

Dëshironi që ne të bëjmë dizajne me porosi për ju?

Albanian

× Message Us!