Skip to content

Me 32 vite përvojë, ne prodhojmë mobilje që pasqyrojnë stilin tuaj të jetesës

“Fatina XXL” është një kompani private prodhuese me seli në Gostivar, Maqedonia e Veriut që nga viti 1990.
Vizioni – Qëllimi i kompanisë është ndërthurja e kënaqësisë së klientëve me stilin e Fatina XXL. Kjo përvojë do të krijojë një shije të përshtatshme dhe unike e juaja.
Një e kaluar e pasur dhe një e tashme e shquar e bëjnë Fatinën konkurruese në tregun tregtar. Historitë e pasionit, përkushtimit dhe krijimtarisë të kombinuara me kulturën e korporatës çuan vazhdimisht drejt inovacionit.
Misioni – Aktiviteti kryesor i kompanisë është tregtimi më i sigurt dhe modern i prodhimit të të gjitha llojeve të mobiljeve.

Shijoni rehatinë, konformitetin dhe cilësinë e mobiljeve luksoze e modern të FatinaXXL. Ne ofrojmë një zgjidhje të madhe të mobiljeve për dëshirën dhe imagjinatën tuaj. Gjithçka që ju keni ëndërruar për një shtëpi luksoze, të rehtatshme, modern me trende europiane. Dizajni I mobiljeve tona bazohet në konceptin e thjeshtësisë, dhe komoditetit. Dizajnerët tanë janë në komunikim të vazhdueshëm me kërkesat e klientëve tanë vetëm e vetëm që të përpilojnë zgjidhjen tuaj më të mire dhe të përshtatshme të dhomave tuaja dhe shtëpisë tuaj cilësore. Mobiljet tona focusin kryesorë e kanë dizajnin e bazuar në finesa, material që ndërtojmë mobiljet dhe cilësin në çdo detaj.Spektri I ngjyrave tëpër i dekoruar tek ne është I laramishëm, përshtatet me shijen e çdo konsumatori.

Our furniture is prepared with great care by our master.

We make custom furniture for you by our interior designers.

We plan the living spaces of your house together with 3D image.

Would you like us to make custom designs for you?

Lorem ipsum is placeholder text commonly used in the graphic, industries for previewing layouts and visual mockups.

× Message Us!